За нас

#SD10

Image

Болен фен на Манчестър Юнайтед! Болен, от начина по който клубът се ръководи, и представя на терена. Футболен ентусиаст, за когото много хора, които го познават ще кажат – “Животът му се върти около футбола!”. Може и да са прави, но двете са на кантар с често тъпите шеги.

#DD8

Image

“Някои хора казват, че футболът е въпрос на живот и смърт. Уверявам ви, той е много повече” – Бил Шенкли.
Ако не гледа футбол, значи играе ФИФА или подготвя новия футболен куиз. Мисли си, че разбира играта, но за сметка на това никой не може да го убеди в противното.

#GT7

Image

Фен на Реал Мадрид, футбола го обзема още от малък. За него футбола не е просто игра, той е страст и важна част от живота. Старае се да е неутрален, но често излиза от тези граници. Често несъгласен с общото мнение. Испания е неговият футболен дом, но не изпуска мач на голямата шестица във Висшата Лига.

#TS6

Image
Фен на футбола като цяло и ценител на красивата, умна и атрактивна игра. Ако го питаш на кой отбор е фен, повтаря като развален грамофон "Само Левски и тесни", но с интерес гледа мачове от т.нар. Евро Елит и вика за отбори, чиито треньори боготвори, харесва индивидуални играчи или просто показват красива игра.

#FY14

Image

Болен фен на Арсенал, никога не преживявал титла на своя отбор, но преживял три ФА купи (it’s something). Твърди, че “Арсенал е за ценители”.

#AB23

Image

Когато почнах да гледам футбол, имах любим отбор. Сега ми остана само тирето.